FAQ

Hvad er en fødselsplakat?

Fødselsplakat.dk tilbyder en række unikke og personlige billeder, hvor vi skalerer illustrationerne til barnets faktiske fødselslængde i skala 1:1. Vi indtaster også oplysninger om barnets navn, fødselsvægt og længde samt fødselssted, dato og tidspunkt.

Hvordan bliver barnets størrelse på billedet i skala 1:1?

Vi tilpasser højden på illustrationen til den fødselslængde du angiver ved bestilling. Hvis du indtaster fødselslængden som 50 cm, så bliver illustrationen af ​​barnet 50 cm høj.

Hvilken størrelse er jeres plakater?

Størrelsen er B: 50 cm x H: 70 cm. Plakatens størrelse er den samme uanset barnets fødselslængde.

Kommer den med en ramme?

Ramme er ikke inkluderet, men plakaten passer til de fleste standardrammer (B: 50 x H: 70 cm). Tjek vores udvalg under "rammer".

Hvilken slags papir bruger I?

Fødselsplakaterne er trykt på 210 g ubestrøget papir, hvilket giver et mat og eksklusivt udtryk.

Laver I fødselsplakater på andre sprog end dansk?

I netbutikken er dansk indtastet som standardsprog. Ønsker du et andet sprog, kan du bestille det ved at sende en e-mail til: kundeservice@fodselsplakat.dk.

Vi har også en svensk netbutik kaldet www.fodelsetavla.se, hvor du kan få plakaten på svensk, samt en norsk  netbutik www.fodselsplakat.no, hvor du kan få plakaten på norsk.

Har I gavekort?

Vi har fine gavekort, der passer til enhver lejlighed. Så modtageren kan gå ind på fodselsplakat.dk og vælge sit yndlingsbillede. Alle gavekort er gyldige i 12 måneder fra købsdatoen.

Hvordan ved jeg, om ordren er gået igennem?

Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail kort efter, betalingen er gennemført. Modtager du ikke en ordrebekræftelse inden for kort tid, kan du tjekke, om den er havnet i spam-mappen. Det kan også skyldes, at du har registreret den forkerte e-mailadresse. I så fald bedes du kontakte os på kundeservice@fodselsplakat.dk hurtigst muligt.

Hvordan sendes jeres plakater?

Fødselsplakaterne pakkes omhyggeligt ind i silkepapir og lægges i et beskyttende paprør, inden de sendes. Vi bruger DHL, sporbar pakke. Du modtager en mail/sms med information om afhentning, og pakken afhentes på posthuset eller post i butik. Du kan spore din pakke på hjemmesiden bring.dk ved at kopiere pakkenummeret ind. Vores produkter sendes fra Sverige.

Hvor meget koster forsendelsen?

Vi tilbyder gratis forsendelse til alle lande i verden.

Hvor lang er leveringstiden?

Fødselsplakat.dk arbejder løbende på at levere dine billeder hjem til dig hurtigst muligt. Forventet leveringstid i Norden er 5-7 hverdage efter modtagelse af ordren.

Har jeg reklamationsret?

Hvert enkelt produkt fra fødselsplakat.dk bliver efterset og tjekket, men alligevel kan der opstå skader eller fejl på vores produkter. Er der sket en fejl eller skade under produktion eller transport, har du naturligvis ret til at klage.

Send en e-mail til kundeservice@fodselsplakat.dk med så mange oplysninger som muligt: ordrenummer, e-mailadresse, beskrivelse af skaden, billeder af plakaten eller rammen (og beskadiget emballage) og enhver anden relevant information.

Reklamationsretten gælder ikke, hvis fejlen skyldes, at du har afgivet forkerte oplysninger, såsom navn, fødselslængde, vægt, dato, sted eller tidspunkt under bestillingen.

Klagefristen er to måneder efter du har modtaget fødselsplakaten.

Har jeg ret til at fortryde?

Fortrydelsesretten gælder ikke aftaler om levering af varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg. Hver enkelt fødselsplakat er unik og er specialtrykt med dit navn og fødselsoplysninger, så der er ingen fortrydelsesret på produkter bestilt på fødselsplakat.dk. Produktet kan ikke fortrydes efter gennemført betaling i netbutikken og kan ikke byttes eller returneres efter levering.

Hvad gør jeg, hvis jeg opdager, at jeg har givet forkerte oplysninger?

Når bestillingen er gennemført i netbutikken, har du ingen mulighed for at ændre de oplysninger, du har givet. Vær derfor forsigtig, når du indtaster oplysningerne om barnet, og vær helt sikker på, at du har skrevet alt rigtigt, inden du sender bestillingen. Husk at du ikke kan bruge emoji-ikoner eller bogstaver tilhørende et andet alfabet i din ordre. Opdager du alligevel en fejl, når du modtager fødselsplakaten, så kontakt os på kundeservice@fodselsplakat.dk, så finder vi en god løsning.

Ønsker du at samarbejde med os?

Send os en mail på collab@fodselsplakat.dk.