Om Fødselsplakat.dk

Fodselsplakat.dk blev etableret i 2015 og leverer unikke og personlige fødselsplakater til forældre og deres nye familier. Vi har over 30.000 tilfredse kunder i Danmark og er stolte af vores position som markedsleder inden for babyplakater.

Vores mål er at tilbyde et bredt udvalg af fødselsplakater, der passer ind i ethvert rum, med tidløse motiver af dit nyfødte barn, der kan pryde væggene i mange år fremover.

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for os, og vi arbejder hårdt på at reducere vores fodaftryk på planeten. For eksempel tilbyder vi kun plakater af FSC-certificeret papir, og takket være CO2-reducerende tiltag og vedvarende energi er vores trykkeri fuldstændig klimaneutralt! Enhver indsats for at beskytte miljøet bringer os et skridt nærmere en mere bæredygtig fremtid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre? Vores fantastiske supportteam står klar til at hjælpe dig. Vi besvarer dine henvendelser så hurtigt vi kan (man-fre) og gør vores yderste for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os!

Vælg Fodselsplakat.dk og eviggør det største øjeblik i dit liv – den dag dit barn blev født.

LAV DIN FØDSELSPLAKAT Alltid fri frakt och snabb leverans